The Phone Lab 

Wie zijn we?

De shop is met zijn ongewone openingsuren specifiek gericht naar de inwoners van de gemeente die het gemakkelijk vinden om ’s avonds binnen te springen voor het herstellen van hun toestellen. Opgelet: het is niet mogelijk om met bankkaart te betalen.

Openingsuren

Maandag | 17u – 21u

Dinsdag | Gesloten

Woensdag | 17u – 21u

Donderdag | 17u – 21u

Vrijdag | 17u – 21u

Zaterdag | 11u – 18u

Zondag | Gesloten

Foto’s van onze winkel

Bereikbaarheid

Ik kom met de bus, wat nu?
Bushalte
Schuin over de winkel bevinden zich haltes ‘Willebroek Bosbeek’ waar Bussen 460 vanuit Boom en Brussel stoppen. Kom je vanuit Mechelen, dan neem je Bus 286 of 287 die in Willebroek-Centrum stoppen. Daarna loop je de Dendermondsesteenweg ongeveer 500m af.
Ik kom met de auto, wat nu?
Parking
Voor de winkel bevindt zich 1 parkeerplaats gereserveerd voor klanten van The Phone Lab. Indien deze plaats bezet is, heb je de mogelijkheid om op de parking van de Lidl (100m), Delhaize (150m) of de Carrefour (150m) te parkeren.
Ik kom met de fiets, wat nu?
Ben je een fietser? Je kan gerust je fiets voor de winkel plaatsen.

Wat kan je in Willebroek doen?

Fort van Breendonk

Wil je je toestel laten herstellen op een zaterdag? Mep twee vliegen in 1 klap en bezoek ook ineens het fascinerende kamp en ontdek hoe het er aantoe ging in de Tweede Wereldoorlog.

Bekijk de website

Supermarkten

Wil je geen tijd verliezen? Doe ineens je boodschappen in de Lidl, Aldi, Carrefour of de Delhaize die allen in een straal van 200m van The Phone Lab liggen.

Bekijk op Google Maps

Frituur Jake’s Place

Proef de overheerlijke frietjes van Frituur Jake’s Place terwijl je wacht op de reparatie van je toestel. Het frituur is schuin over The Phone Lab gevestigd.

Bekijk de website

Heb je nog vragen?

Aarzel niet om ons een mailtje te sturen. Je kan een antwoord verwachten binnen de 24 uur!